Welkom op mijn Blog over mijn hobby: de Amiga Commodore homecomputer

Omdat er toch al zo weinig Nederlandstalige informatie terug te vinden is op het "wereld-wijde-web" over de Amiga Commodore homecomputer heb ik beslist een blog te starten over mijn hobby. Nieuwe toevoegingen aan mijn verzameling, herstellingen en andere relevante zaken zal ik hier trachten te documenteren in de Nederlandse taal.

Vooral dat laatste vind ik belangrijk, de eens zo grote Amiga-scene bestaande uit clubs over heel Vlaanderen met duizenden leden is nu herleid tot een handjevol liefhebbers waarvan de meeste lid zijn van de laatste Amigaclub die er nog is in Belgiƫ en waarvan ikzelf voorzitter ben: The Belgian Amiga Club.

Dus ik hoop dat mijn blog u motiveert om uw oude Amiga van de zolder te halen en er weer eens met aan de slag te gaan. Wat de reden ook is: nostalgie, verveling, uitgekeken op de huidige moderne speeltjes of misschien hebt u wel kinderen die u eens wat digitale geschiedenis wil bijbrengen of wil uitdagen met een wedstrijdje retrogamen ... u zal het zich niet beklagen.

Mocht u bovenstaande hebben gelezen met de gedachte of u nog iemand een plezier kan doen met die Amiga die u nog heeft staan in plaats van hem naar het containerpark te brengen ... bij deze kent u het antwoord :-)

woensdag 20 december 2017

scan, scan ... scan.

Ik heb elk blinkend pamflet dat van beurzen en amigashops is meegekomen en in mijn bezit is gescand in 600 dpi zonder compressie. Veel Nederlandstalig materiaal en dus misschien wel eens de moeite om te bekijken of af te printen en boven uw bed te hangen !

Aangezien alles samen 1gb groot is staat het in mijn dropbox om hier te downloaden !

En omdat mijn dropbox begint vol te geraken door dit soort fratsen ... schrijf u gerust in via deze link en dan wordt de mijne wat groter! MAKE MY DROPBOX GREAT AGAIN !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten