Welkom op mijn Blog over mijn hobby: de Amiga Commodore homecomputer

Omdat er toch al zo weinig Nederlandstalige informatie terug te vinden is op het "wereld-wijde-web" over de Amiga Commodore homecomputer heb ik beslist een blog te starten over mijn hobby. Nieuwe toevoegingen aan mijn verzameling, herstellingen en andere relevante zaken zal ik hier trachten te documenteren in de Nederlandse taal.

Vooral dat laatste vind ik belangrijk, de eens zo grote Amiga-scene bestaande uit clubs over heel Vlaanderen met duizenden leden is nu herleid tot een handjevol liefhebbers waarvan de meeste lid zijn van de laatste Amigaclub die er nog is in Belgiƫ en waarvan ikzelf voorzitter ben: The Belgian Amiga Club.

Dus ik hoop dat mijn blog u motiveert om uw oude Amiga van de zolder te halen en er weer eens met aan de slag te gaan. Wat de reden ook is: nostalgie, verveling, uitgekeken op de huidige moderne speeltjes of misschien hebt u wel kinderen die u eens wat digitale geschiedenis wil bijbrengen of wil uitdagen met een wedstrijdje retrogamen ... u zal het zich niet beklagen.

Mocht u bovenstaande hebben gelezen met de gedachte of u nog iemand een plezier kan doen met die Amiga die u nog heeft staan in plaats van hem naar het containerpark te brengen ... bij deze kent u het antwoord :-)

zondag 8 oktober 2017

Extra Large ! A500 starter pack.

Extra large .... dat is de doos van het Amiga 500 starter pack.

Vandaag gekocht van een ouder koppel die het waarschijnlijk 25 jaar op hun zolder hebben bewaard nadat de kinderen uit huis waren.

Dit moet destijds een leuke cadeau geweest zijn en aan de printer te zien toch nog een beetje meer gedaan dan gamen alleen ... maar aan de berg diskettes te zien die ik er weeral heb bijgekregen niet zo heel veel meer :-)


Al zou ik die STAR printer wel eens willen aansluiten, ik heb er nog een doos kettingpapier bijgekregen. Langs de andere kant gaan de buren dan misschien klagen als ik dat ding aanzet :-)

Weeral een mooie set voor de verzameling, al gaat er wel een andere A500 buiten nu ...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten