Welkom op mijn Blog over mijn hobby: de Amiga Commodore homecomputer

Omdat er toch al zo weinig Nederlandstalige informatie terug te vinden is op het "wereld-wijde-web" over de Amiga Commodore homecomputer heb ik beslist een blog te starten over mijn hobby. Nieuwe toevoegingen aan mijn verzameling, herstellingen en andere relevante zaken zal ik hier trachten te documenteren in de Nederlandse taal.

Vooral dat laatste vind ik belangrijk, de eens zo grote Amiga-scene bestaande uit clubs over heel Vlaanderen met duizenden leden is nu herleid tot een handjevol liefhebbers waarvan de meeste lid zijn van de laatste Amigaclub die er nog is in Belgiƫ en waarvan ikzelf voorzitter ben: The Belgian Amiga Club.

Dus ik hoop dat mijn blog u motiveert om uw oude Amiga van de zolder te halen en er weer eens met aan de slag te gaan. Wat de reden ook is: nostalgie, verveling, uitgekeken op de huidige moderne speeltjes of misschien hebt u wel kinderen die u eens wat digitale geschiedenis wil bijbrengen of wil uitdagen met een wedstrijdje retrogamen ... u zal het zich niet beklagen.

Mocht u bovenstaande hebben gelezen met de gedachte of u nog iemand een plezier kan doen met die Amiga die u nog heeft staan in plaats van hem naar het containerpark te brengen ... bij deze kent u het antwoord :-)

dinsdag 25 juli 2017

Pick-n-pull @ Hyperion

Ritje gedaan naar vriend Timothy van Hyperion, u wel bekend voor wie al eens een meeting van de Belgian Amiga Club heeft bijgewoond of een machine heeft die AmigaOS 4 draait. Ik moest eens een beetje komen rommelen tussen de spullen die bij hem terechtgekomen zijn door de jaren....

De koffer van de Volvo stak weer vol... hoofdzakelijk spullen die richting onderdelenmagazijn gaan denk ik want sommige spullen zijn wel erg gehavend. Maar zoals ze zeggen " een gekregen paard kijkt men niet in de bek "

Op het einde probeerde ik hem nog een CyberstormPPC te ontfutselen maar die bleef hij krampachtig vasthouden terwijl hij "my precious" ofzoiets aan murmelen was.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten