Welkom op mijn Blog over mijn hobby: de Amiga Commodore homecomputer

Omdat er toch al zo weinig Nederlandstalige informatie terug te vinden is op het "wereld-wijde-web" over de Amiga Commodore homecomputer heb ik beslist een blog te starten over mijn hobby. Nieuwe toevoegingen aan mijn verzameling, herstellingen en andere relevante zaken zal ik hier trachten te documenteren in de Nederlandse taal.

Vooral dat laatste vind ik belangrijk, de eens zo grote Amiga-scene bestaande uit clubs over heel Vlaanderen met duizenden leden is nu herleid tot een handjevol liefhebbers waarvan de meeste lid zijn van de laatste Amigaclub die er nog is in Belgiƫ en waarvan ikzelf voorzitter ben: The Belgian Amiga Club.

Dus ik hoop dat mijn blog u motiveert om uw oude Amiga van de zolder te halen en er weer eens met aan de slag te gaan. Wat de reden ook is: nostalgie, verveling, uitgekeken op de huidige moderne speeltjes of misschien hebt u wel kinderen die u eens wat digitale geschiedenis wil bijbrengen of wil uitdagen met een wedstrijdje retrogamen ... u zal het zich niet beklagen.

Mocht u bovenstaande hebben gelezen met de gedachte of u nog iemand een plezier kan doen met die Amiga die u nog heeft staan in plaats van hem naar het containerpark te brengen ... bij deze kent u het antwoord :-)

zondag 16 juli 2017

Gentse Feesten

Vandaag een ritje gedaan naar Gent ! Niet om morgenvroeg met een houten kop wakker te worden zoals de titel misschien doet vermoeden maar mijn koffer kunnen volladen met Amiga-spullen is altijd een beetje feest ... en aangezien het in Gent was.

Deze keer ben ik niet op jacht gemoeten maar heeft er me iemand gecontacteerd met de vraag of ik interesse had ... dat bloggen helpt dus echt :-)

Mooi materiaal toch weer dat voor de verandering eens niet uit een vochtige kelder of garage komt in bedenkelijke staat. Een paar nette Amiga 1000's, wat A500's waaronder 2 in de mooie Cartoon Classics verpakking en wat leuke randapparatuur.

Geniet van de prentjes !


Geen opmerkingen:

Een reactie posten